Søknadskjema

Ved å søke på dette skjema er du innforstått med at alle priser på produktene våre skal til enhver tid holdes på samme nivå som veiledende utsalgspris, eller eventuelle kampanjepriser. De skal ikke senkes -eller heves betydelig. Har du en liten nettbutikk for din bedrift og ønsker å ha FRID sine produkter tilgjengelige skal også prisene der holdes veiledende og ikke senkes. Dette for å holde en kvalitet og respekt for både bedrifter og kunder.

Alle som ønsker å bli forhandler av FRID må sende inn instagram/FB konto – Wenche går personlig igjennom alle kontoer for å kvalitetssjekke alle nye kunder.  Det er viktig for oss at de bedriftene vi samarbeider med har samme tanker rundt produktene og vil fremme disse på best mulig måte. Send så mye info som mulig for å bli en evt godkjent bedrift. Hvor holder dere til, hvor lenge har dere drevet, hvor mange ansatte, andre brands i bedriften – og hvorfor akkurat dere falt for FRID og ønsker dette i deres bedrift. Legg også ved 1 bilde av bedriften deres. 

Wenche har god erfaring (20 år), er utdannet frisør og makeup artist, samt hun driver et velvære studio med både frisør og hudpleie.

Jeg gleder meg veldig til å samarbeide med dere bedrifter – send inn skjemaet så «snakkes» vi plutselig!

God Klem – Wenche

Ønsker du å bli forhandler av FRID?

  Frid Cosmetics AS
  Kirkeveien 21
  4580 Lyngdal

  Org.nr: 922 278 253

  E-post: post@fridcosmetics.no

  Vi sender varer man – fre.
  (Ved høytider kan det ta noe lengre tid)
  Nye bedriftskunder må betale første faktura i sin helhet før vi pakker å sender varene.

  Kjøpsbetingelser finner du her.