Makeup Kit

 • Tilbud!

  FRID Basics kit

  kr 1490 inkl. MVA
 • Tilbud! sminke frid kit

  FRID Flawless kit

  kr 2359 inkl. MVA
 • flawless foundation

  FRID Flawless foundation

  kr 439 inkl. MVA
 • Tilbud!

  FRID Blush stick

  kr 90kr 239 inkl. MVA

FRID er et pikenavn med Norsk opprinnelse som betyr VAKKER..

Vi er lokalisert langs den vakre Sørlandskysten i Lyngdal/Farsund og er mektig inspirert av vår natur – Derfor har vi valgt et strå i logoen som representerer det naturlige!

Fun fact: Strået i logoen er faktisk fra stranden Bausje på Lista. Her henter vi ofte inspirasjon til produktene og tar produktbilder.

Langstrakt hvit strand ytterst i havgapet… Vind i håret…Turkisfarget sjø og ro i sjela… Nettopp her finner du noen av røttene bak gründeren Wenche!

FRID Cosmetics tror på delikate, naturlige og rene produkter med flott design som gir deg følelse av luksus. Vi tror på rå kvalitet, suveren kundebehandling og verdifulle råd! Det er viktig for oss at du blir 100% fornøyd. Vi er utdannet frisører og hudterapeuter – Dersom du har spørsmål vedrørende produktvalg ta gjerne kontakt på mail, Instagram eller vår FB side, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Min inspirasjon til FRID startet nettopp her… Langs de langstrakte hvite Listastrendene…

Kontakt oss

Frid Cosmetics AS

Kirkeveien 21
4580 Lyngdal

E-post: post@fridcosmetics.no

Instagram:@frid_cosmetics

Org.nr: 922 278 253

Kjøpsbetingelser

FINN FORHANDLER

We believe

Vi tror på delikate, naturlige og rene produkter med flott design som gir deg følelse av luksus. Vi tror på rå kvalitet, suveren kundebehandling og verdifulle råd!

Det er viktig for oss at du blir 100% fornøyd. Vi er utdannet Frisører og Hudterapeuter – Dersom du har spørsmål vedrørende produktvalg ta gjerne kontakt på mail, Instagram eller vår FB side, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Norskutviklede produkter  

Følg oss