FRID  COSMETICS

Wenche Lillelid
Gründeren bak Frid Cosmetics AS

Wenche – sørlandsjenta, gründeren og hjertet bak produktene! Jeg er ei jente på 37 år med en fartstid i faget som nå er oppe i 20(!) år! Jeg begynte tidlig å interessere meg for produkter, ingredienser og dems virking på huden og håret vårt. Allerede som 22-åring startet jeg min første salong, her fikk jeg også muligheten til å reise mye på kurs og også kurse andre salonger. Alt fra fargekurs, salg og service samt produktopplæring. Jeg elsker det!! Idag er jeg også eier og daglig leder på Studio Bliss AS. Her har vi både frisører og hudterapeuter!

Hvorfor FRID?

Jeg har selv slitt mye med både hud og hår og kjenner godt til problemer som vi alle kan støte på. Huden min er faktisk så sensitiv at bare det å vaske den med en vanlig bomullsklut er problematisk. Den tåler det ikke! Tiden kom for endelig å gjøre egne ting – og jeg har i mange år ønsket å produsere produkter – nettopp fordi jeg selv VET hvordan det er å ha problemer med hud og hår. Det er ikke få acnekurer jeg har vært igjennom. Rosacea og Perioral dermatitt er hudtilstander jeg har slitt mye med. Tanken her var at nå kunne jeg legge til akkurat de ingredienser, og mengde ingredienser, som gjør at det faktisk vil gi en rågod effekt! Dette teststartet jeg forsiktig med for 4-5 år siden – og etter det har det gått slag i slag.

Med god hjelp av mine ansatte har vi sammen utviklet flere produkter – lettsolgte og med beste kvalitet. Etter mange år i bransjen vet vi godt hva kundene vil ha – og ikke minst hva VI vil ha. Ingredienser har vært en nøkkel for oss – også det rene og naturlige – og som gir gode resultater. FRID COSMETICS er et faktum.

Hva er tanken bak FRID?

FRID er et pikenavn med Norsk opprinnelse som betyr VAKKER. Det var viktig for meg at jeg kunne levere produkter med en mening bak, som gir god effekt og med beste kvalitet! Jeg har alltid vært opptatt av kvalitet og nå kan jeg ha full kontroll selv! Ved å produsere selv har vi mulighet til å tilføre større mengder med dyrere og beste ingredienser til en finere pris – vi har ingen mellomledd. Topp kvalitet til en fin pris – værsågod!

Fun fact: Strået i logoen representerer det naturlige og er faktisk funnet på en av Listastrendene her nede på sørlandet hvor vi tar mange av våre produktbilder. Nettopp her finner du noen av røttene bak Wenche. Langstrakte hvite strender.. vind i håret… turkisfarget sjø og ro i sjela…

– Wenche

frid cosmetics